Ceas Calvin Klein Classic K4D2214Z

Codul: IH5905
Parametri
Sticlă
Sticlă
Sticlă minerală
Tip
Calibru
cuart
Rezistență la apă
Rezistență la apă
30 m/3 bar
Mărime
31x7 mm
Mai mulți parametri

Parametrii produsului:

General

Sex:
Dama
Marcă:
Calvin Klein
Garanție:
24 de luni
Rezistență la apă:
30 m/3 bar
Greutate:
69 g
Țara de origine:
Elveția

Cadran

Tip:
analógový
Culoare:
argint
Luminiscență:
nu

Brățară

Material:
oțel (316L)
Cataramă:
de deschidere
Lățime:
16 mm
Culoare:
argint
Suprafață:
lustruit

Carcasa

Material:
oțel (316L)
Diametru:
31 mm
Înălțime:
7 mm
Sticlă:
Sticlă minerală
Coroană:
împingere - tragere
Suprafață:
lustruit/periat

Calibru

Tip:
cuart
Calibru:
ETA (Swiss Made)
Oscilatii pe ora:
32 768 Hz

Conținutul ambalării:

  • ceas de mână original
  • cutie originală (tipul este diferit în funcție de colecția de ceasuri)
  • instrucțiuni de utilizare multi-limbaj
  • broșură de garanție internațională

Calvin Klein este un designer de modă american, care reprezintă compania cu același nume, astăzi fiind, pe bună dreptate, unul dintre cei mai respectați în domeniu. Klein a crescut în Bronx (New York), în anul 1963 a promovat la universitatea locală, Fashion Institute of Technology. Deja din copilărie a știut că vrea să devină designer de modă. La început l-a ajutat un prieten din copilărie, pe nume Barry Schwartz, care i-a acordat un împrumut de 10 000 $.

Un moment important a fost, atunci când atelierul Calvin Klein a fost vizitat de managerul unui, pe vremea aceea, important centru comercial, Bonwit Teller. Modelele prezentate au lăsat o impresie atât de bună, încât l-a invitat pe Klein să-și prezinte restul modelelor la sediul companiei. Rezultatul a fost un contract de 50 000 USD, în plus toata colecția CK a fost expusă la adresa de prestigiu într-un butic din Fifth Aveue, precum și o campanie publicitară la nivel național publicată în New York Times.

Steaua CK a crescut rapid, ajungând la un milion de dolari în vânzări, încă din primul an. Apoi, în anul 1971, veniturile totale au depășit 5 milioane de dolari. Pe timpul acela, Calvin Klein se ocupa doar de moda pentru femei. Șase ani mai târziu, compania a raportat o cifră de afaceri incredibilă, 90 de milioane de dolari.

În anul 1978 compania își extinde oferta, incluzând colecții pentru bărbați, iar talentul de designer s-a reflectat aproape 20 de ani mai târziu și în lumea ceasurilor de lux, deoarece în anul 1997 divizia de orologerie a companiei devine o parte a Swatch Group, cel mai mare conglomerat din categoria sa.

Ceasurile CK au un stil inimitabil și ușor de recunoscut, fiind vestite printr-o înaltă calitate. Fiecare dintre ele se poate mândri cu emblema „Swiss made“, așadar mecanismele folosite sunt doar cele ETA de primă calitate, iar prelucrarea carcaselor și a brățărilor este, de asemenea, excelentă. Oferta actuală CK conține peste două sute de modele pentru barbați și femei. Pe site-ul nostru găsiți modelele de succes cu cele mai bune prețuri.