Transport, Mod de plată

Transport

1) Cargus (plată la livrare, plata cu cardul) – în cazul achiziționării de produse până la 1400 lei, taxa de ambalare și poștală este de 40 lei.

2) Cargus (plată la livrare, plata cu cardul) – în cazul achiziționării de produse de peste 1400 lei, taxa de ambalare și poștală este GRATUITĂ. 

Produsele se vor trimite prin intermediul Cargus. Durata de livrare este de 2-3 zile de la trimitere. În ziua livrării, vă contactează șoferul Cargus și vă comunică intervalul orar mai precis de livrare a coletului.

Mod de plată

1) Plată la livrare
Plata la preluare este modul cel mai simplu și mai rapid de plată. În cazul acestui mod de plată, plătiți marfa curierului în numerar.  Vă rugăm să vă pregătiți întotdeauna suma necesară, astfel accelarați predarea coletului.

2) Plata cu cardul (3-D Secure)
Un mod confortabil și sigur de plată fără numerar este utilizarea cardurilor de plată pe internet MasterCard și VISA.

Pentru verificarea deținătorului cardului și băncii emitente direct în decursul tranzacției, utilizăm protocolul 3-D Secure susținut de asociațiile de carduri. Această soluție reduce riscul reclamațiilor de tranzacții de plată din partea utilizatorului.

Toate datele referitoare la plată sunt predate pe cale securizată, iar iWatchery.ro, în calitate de comerciant, nu are acces la acestea, și nici nu le stochează.