Despre noi

Pe site-ul nostru iWatchery.ro ne ocupăm de vânzarea ceasurilor de mână deja din anul 2007. Domeniul nostru sunt ceasurile japoneze și elvețiene, pe care le oferim la un preț foarte interesant. În pofida ofertelor de preț atractive, clienții noștri pot fi siguri de service-ul pentru clienți de înaltă calitate.  

Pentru noi ceasurile nu reprezintă doar un mijloc de întreținere ci și o pasiune, de aceea știm foarte bine ce mărci și modele se oferă și putem acorda imediat clienților și informații tehnice ajutându-i să-și aleagă în timp scurt cronometrul în funcție de necesitățile lor specifice.

De ce să cumperi la noi:

  • Ofertă largă de ceasuri de mână japoneze și elvețiene de calitate. Citizen, Calvin Klein, Casio, Hamilton, Seiko, Tissot și Victorinox reprezintă specializarea noastră.
  • O mie de ceasuri de mână pe stoc.
  • O gamă inepuizabilă de brichete originale Zippo cu diferite motive de la cele cu animale, ilustrații cu formații muzicale și interpreți până la emblemele producătorilor de automobile sau de whisky celebre.
  • Pentru tot sortimentul oferim garanție completă de 24 de luni, în cazul în care nu se menționează altfel.
  • Înțelegere imediată și reacții rapide la întrebările dvs.  Dacă este cât de puțin posibil, răspundem la întrebările dvs. imediat, în decurs de câteva minute.
  • Seriozitate – scopul primar al iWatchery.ro este satisfacția maximă a clientului.

Ne ocupăm de vânzarea numai și numai de produse originale. Întotdeauna puteți fi siguri, că obțineți un original de 100 %.