Ceas Suunto Spartan Ultra Gold Special Edition (HR) SS023303000

Codul: H17619
Transport GRATUIT
Parametri
Sticlă
Sticlă
sticlă de safir
Tip
Calibru
cuart
Rezistență la apă
Rezistență la apă
100 m/10 bar
Mărime
50x17 mm
Mai mulți parametri

Parametrii produsului:

General

Sex:
Barbatesti
Marcă:
SUUNTO
Garanție:
24 de luni
Rezistență la apă:
100 m/10 bar
Țara de origine:
Finlanda

Cadran

Tip:
ecran (320 × 300)
Luminiscență:
iluminare

Brățară

Material:
gumă
Cataramă:
clasica buckle
Culoare:
negru

Carcasa

Material:
poliamidă
Diametru:
50 mm
Înălțime:
17 mm
Sticlă:
sticlă de safir
Luneta :
fix
titan

Calibru

Tip:
cuart

Complicație

GPS
Manometru
Altimetru
Termometru
Calendar vesnic
Ceas inteligent (iOS, Android)

Conținutul ambalării:

  • ceas de mână original
  • cutie originală (tipul este diferit în funcție de colecția de ceasuri)
  • instrucțiuni de utilizare multi-limbaj

Compania Suunto a fost fondata în 1936 de catre Tuomas Vohlonen. Acesta a fost deranjat de inexactitatea busolelor traditionale si lipsa de functionalitate a acului de echilibru. Fiind un inginer cu un spirit inventiv, el a descoperit si brevetat metoda de productie pentru un ac al busolei mult mai exact, mai usor de citit si cu un nou nivel de acuratete.

Deja din anul 1950 compania a fost exportatoare de busole in peste 50 de tari din întreaga lume, inclusiv în Canada si Statele Unite. În 1952 Helsinki a gazduit Jocurile Olimpice, iar tortele cu care s-a aprins flacara olimpica au fost produse de Suunto.

Urmatorul pas al dezvoltarii a fost îmbunatatirea stabilitatii si acuratetea busolei marine. Prima busola marina, Suunto K-12, a fost lansata pe piata în 1953. Cativa ani mai târziu, în 1957, Suunto a început productia de “hypsometre”, care masoara înaltimea copacilor.

Suunto Vector a deschis calea pentru urmatoarea generatie de computere care au fost produse în noul mileniu. În 2004 Suunto a introdus Suunto D9, prima unitate care a combinat un computer scufundare cu o busola digitala.

În acelasi an, Suunto a intrat într-un domeniu nou, acela al produselor de antrenament. In primul rând, Suunto t6, monitorul de puls, care ofera masuratori de calitate atat în domeniul antrenamentelor cat si privind aptitudinile utilizatorului. Suunto t6 a fost urmat de întreaga serie de produse de antrenament t4,t3, si t1. Noile monitoare ale pulsului ajuta utilizatorii sa isi atinga obiectivele in domeniul performantei, cu ajutorul informatiilor si sfaturilor foarte utile primite în timp real de la computerul Suunto.